Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk aspect in onze organisatie. Uiteraard is het hierbij belangrijk de kwaliteit en kwantiteit goed in balans te houden.

Door eigen vergaarde kennis en ervaring toe te voegen aan de applicatie verwachten wij dat de kwaliteit van verschillende organisaties verhoogd en behouden kunnen worden. Dit verwachten wij doordat de applicatie zich aan een vast format houdt en beschikt over een eigen intelligentie.

Daarnaast worden de makelaars, die zijn aangesloten bij onze organisatie, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de markt die relevant zijn voor een spoedige verkoop. Ook worden de makelaars opgeleid. Regelmatig wordt een bezichtiging ingepland met een van onze medewerkers voor een “mystery guest” onderzoek, om de kwaliteit van de makelaars te kunnen waarborgen.

Om de kwaliteit en de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen, hebben wij werkgroepen opgericht. Er zijn twee werkgroepen, een voor de makelaardij en een voor de opdrachtgevers. De specialisten die onderdeel uitmaken van deze werkgroepen, werken dagelijks met Verkooploep. Zij zijn dan ook uitstekende partijen om de kwaliteit te waarborgen en verbeteringen voor te stellen.